About

Jeg heter Monica Pettersen og er bosatt i Bergen, men jeg kommer opprinnelig fra Nord-Norge. Jeg har i alle år vært levende interessert i alt søtt og godt! Siden jeg er utdannet ingeniør og jobber som prosjektleder i et olje- og gasselskap, så dyrker jeg min interesse på fritiden. Jeg rett og slett elsker å bake, alt innen kaker og gjærbakst, lage desserter og varte opp for andre. Det blir selvfølgelig også en del matlaging, men min store lidenskap er baking. For det meste holder jeg meg til mine gamle og vel utprøvde oppskrifter som jeg har etter min mor og mine bestemødre, andre familiemedlemmer og venner. Som regel går jeg for de oppskriftene som er enkel og grei og smaker godt, men noen ganger blir jeg inspirert og tester ut litt, eller jeg bare lar meg inspirere til å prøve noe nytt. Men oppsummert etter alle disse årene, så ender jeg som oftest opp med de tradisjonsrike bade for hverdag og fest.

Man trenger nødvendigvis ikke så mye stæsj hverken til oppskriftene eller i utstyr for å få frem de deiligste nytelser, det holder ikke bare at baksten ser bra ut, den må definitivt også smake bra.

Jeg gleder meg derfor til å dele mine beste og vel utprøvde oppskrifter med dere, og håper dere kan få like mye glede av disse som alle rundt meg. Av og til vil jeg nok prøve noe nytt, for det er viktig med inspirasjon også.