Koskosboller

 

Kokosboller FlødebollerEnglish.

Vi kommer ikke utenom den danske spesialiteten Flødeboller til jul! De er morsomme å lage og smaker veldig godt. Jeg bruker oppskriften til min danske favoritt konditor Mette Blomsterberg, og I stedet for å kopiere hennes oppskrift, så finner du link her. Ja det er jo nok å gjøre nå i førjulstiden, så her må vi være så effektive som mulig. Hvis du ønsker, så kan du bare la være å bruke frysetørrede bringebær, det går helt fint å lage dem uten, men de gir jo en frisk smak da. Og så kan du pynte med kokos, frysetørret bringebær, hakkede pistasjnøtter osv. Håper det smaker!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: