Vaniljestang med jordbær

Wienerbrødstang med vaniljkrem og jordbær

Vaniljestang med jordbær

Wienerbrødstang med vaniljkrem og jordbær

English.

Da var tiden kommet for å sjekke om det var noen suksess med å fryse ned wienerdeigen som jeg laget til Pain aux Raisins – og det var det! Jeg tok deigen ut fra frysa og la den i kjøleskapet i 1 døgn før jeg brukte den. Så laget jeg en sommerlig variant av samme oppskrift. Jeg kjevlet ut deigen og fylte den med vaniljekrem, rullet den sammen og laget “klippekrans” bare at det ble en stang. Stekte med samme temperatur og i 20 min midt i ovnen. Når stangen var avkjølt, så hadde jeg på melisglasur og jordbær i skiver og strødde på litt hakkede pistasjnøtter – smakte nydelig!

 

2 Comments
  • Anne-Lena
    Reply
    Posted at 12:18, 7. July 2016

    Heldige mæ fikk smake denna, og den e steikanes god!!

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website