Trollkrem

Cream concisting of lingonberries, sugar and eggwhite

Trollkrem: Tyttebær, sukker og eggehvite

Engelsk.

Trollkrem –  hvor kommer det navnet fra skal tro?! Det har jeg ingen anelse om, bare at her er det tyttebær som gjelder, og de finner du i skogen der du også kommer bort i troll…syltynn den der, men det får være godt nok! Uansett, trollkrem på vaffelkaka er jo bare et must! Har du aldri laget trollkrem før, så er det super enkelt og nydelig! Håper det smaker!

Oppskrift:

1 kopp tyttebær (usukrede)
1 kopp sukker
1 eggehvite

Ha alt i en kjøkkenmaskin og visp til stiv krem. Server med nystekte vafler – nydelig!

 

2 Comments
  • Anne-Lena
    Reply
    Posted at 12:23, 7. July 2016

    ..og så kom til å se på detta bildet litt for lenge..det betyr at æ så lenge nok til å kjenne smaken..dermed e det bestemt: æ må lage trollkrem når æ e nordaførr i sommer !! Og tyttebæran skal æ enten plukke i fryseboksen til moder’n eller på butikken..;-)

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website