Rabarbrasuppe med kanelis

Rubarb soup with cinnamon ice cream

Rabarbrasuppe med kanelis

Rabarbrasuppe med kanelis

English.

Nå er rabarbraen på sitt beste – løp og kjøp! Og er du så heldig at du har rabarbra i hagen, så er det bare å slippe fantasien løs! Men jeg synes at det viktigste er å få tak i ekstra mye og fryse ned. Da er det bare å skrelle stilkene, del dem i små biter ca 1-2 cm lang og frys. Da har du rabarbra gjennom hele året. Nydelig!

Oppskrift til 4 personer:
125 g rabarbra
100 g sukker
1/2 l vann
1 ss potetmel
litt vann

Vaniljeis
Kanel

Skrell rabarbra og del den i biter ca 1 cm lange og legg den i en gryte med vann og sukker. Kok opp og la det putre til rabarbraen er oppløst og kokt. Rør ut potetmel i litt vann og spe på i gryta til du får passe konsistens til suppe. Avkjøl.

Ta den mengden vaniljeis du ønsker, ha den i en kjøkkenmaskin og tilsett så mye kanel som du ønsker.

Anrett hver tallerken med en skje iskrem og nyt!

Tips: Før du sper suppen med potetmel, så kan du gjerne ha noen skiver jordbær i.

 

 

 

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website