Hveteboller

Hveteboller Boller

Hveteboller

Hveteboller Boller

English.

Det enkle er ofte det beste, og alle liker boller! Lette og luftige boller med et hint av kardemomme – slår aldri feil! Server gjeren bollene med syltetøy eller brunost, ja og med litt smør da. Og når de ennå er lunkne så smelter smøret ned i bollen….mmmmmm hærlig! Boller slår an hos alle aldersgrupper, og ta gjerne barn og voksne med på bakingen. Jeg setter gjerne deigen i forkant, spesielt hvis barn skal være med, de kan fort bli utålmodige når deigen skal heves.

Oppskriften er den jeg fikk hos heimkunnskapslæreren vår Solvor, og du finner den her.

Denne oppskriften gir ca 12-14 stk. Du kan gjerne ha i rosiner hvis du ønsker det, da tilsetter du de etter at deigen er ferdig hevet og så triller du de ut og setter på stekebrettet kledd med bakepapir. Pensle gjerne med egg etter at bollene er ferdig hevet og skal settes i ovnen.

 

 

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website