Vannbakkels

Vannbakkels - Choux Pastry

CIMG2624

English.

Hva kan man bake når man egentlig ikke har “noe som helst” i skapet? Jo det er ganske enkelt å svare på: vannbakkels! Nylagde vannbakkels smaker fortreffelig, og jeg sier meg enig med mine søskenbarn i heimbygda, at de smaker best med jordbærkrem! Håper det smaker!

Oppskrift på vannbakkels finner du her.

Denne oppskriften gir ca 12 stk.

Stek i forvarmet ovn ved 200°C i 40-50 min midt i.

Avkjøl, skjær av toppen og fyll med pisket krem og evt jordbær, bringebær eller det du måtte ønske. De smaker veldig godt også med bare krem. Gi et lite dryss av melis på toppen, da ser de ekstra gode ut!

Tips: Et godt syltetøy fungerer også perfekt – bare bland passe mengde inn i kremen.

Lykke til!

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website