Fruktmuffins

Fruktmuffins Fruit muffins

Fruktmuffins

2016-03-03 09.54.47

English

Snart påske! Søstera mi bruker å lage disse muffinsene og ha på lur i fryseren, så tar ho de bare opp og varmer de i stekeovnen før servering, de er veldig saftig og god! Og det er akkurat det jeg har tenkt å gjøre i dag, bake noen, fryse ned og ha klart til påskeferien. De er perfekt å ha med på tur, og nå som påsken nærmer seg, ja da er det bare å sette i gang! Selv om de heter “Fruktmiffins”, så har vi lurt inn litt sjokolade i dem. Her kan du bare bruke det du vil av nøtter og tørket frukt, de er kjempegode! Håper det smaker!

Røra:

125 g smør
5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2 dl sukker
3,5 dl rosiner, nøtter, sjokolade
2 egg
2 dl melk

Smuldre smør i melet og bland inn sukker, vaniljesukker, bakepulver og nøtter/rosiner.

Pisk lett sammen egg og melk og tilsett dette i melblandingen.

Ha i muffinsformer, ca 3/4 fulle (jeg får ca 15 stk små) og stek i forvarmet ovn på 200 °C midt i i ca 15 min. Ta ut når de er gylden brune. Bare pass på at du ikke steker for lenge, da blir de bare tørre og fæle.

Nyt!

 

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website